zakelijk portretshoot in Rotterdam

Hé manager! Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan op jouw afdeling en lukt het niet om dat op te lossen?

Ja ik wil met meer plezier en ontspanning werken!

Vul hieronder je naam en mailadres in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij manager van een afdeling waar het niet wil vlotten? Zo'n afdeling waar het maar niet wil lukken om zaken voor elkaar te krijgen? Je artsen zijn aan het mopperen en niemand wil naar deze specifieke plek. Je weet dat er iets is maar wat is het precies? Heb je wellicht al interventies ingezet maar blijft het probleem maar terugkomen?

Dan is er waarschijnlijk een dieperliggend probleem waar je geen vat op krijgt.

zakelijk portretshoot in Rotterdam

Herken je dit?

 1. De zorgmanager zit achter je aan omdat de afdeling stabiliteit nodig heeft.  En dat snap je want dat vind jij ook. Alleen hoe los je het op als je medewerkers niet naar deze afdeling willen? Je voelt je machteloos.
 2. Zie maar eens een arts te vinden. Ze komen en gaan. En je moet je toevlucht nemen tot ZZP-ers. Maar die drukken weer op je budget. Had je maar een blik artsen dat je kon opentrekken ...
 3. Je krijgt signalen dat de kwaliteit van zorg in gevaar is. Je hebt er geen zicht op of dat ook echt zo is. En al helemaal niet waar dat aan ligt en hoe je dat zou kunnen oplossen.
 4. En dan de werkdruk. Met openstaande vacatures is het niet gek dat je medewerkers klagen. Je ziet ook signalen van overbelasting. Daar maak jij je zorgen over. Stel je voor dat er nog meer mensen uitvallen.
 5. Het aantal incidenten is fors toegenomen. En dan al die klachten van ontevreden familie. Het is zo frustrerend om elke keer te moeten toegeven dat het niet goed gaat en te beloven dat je het gaat uitzoeken. En ook nog te bedanken voor de moeite om het aan te kaarten. Je schaamt je kapot!

Wil je mijn artikelen ontvangen waarin ik met je deel
hoe ik meer rust en overzicht heb gekregen?

Vul hier je naam en mailadres in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Monique heeft een scherp observerend en analytisch vermogen.”

Wat zul je morgen weer aantreffen?

 • Dat knagende gevoel omdat je ook niet weet hoe het verder moet...
 • Als er nog iemand uitvalt, hoe moet je dat oplossen?
 • Stel dat de inspectie langskomt, wat gaan ze dan vinden?
 • Als er weer een fout wordt gemaakt en het gaat wél echt mis, ben jij dan verantwoordelijk?
 • Moet je toch maar die ZZP-er inhuren? Hoe verkoop je dat aan je directeur?
 • Het houdt je thuis bezig. Je piekert en slaapt minder.
 • Je hebt het gevoel dat er elk moment iets mis kan gaan.
Lachniet_monique-9974

Het geeft je enorm veel stress.

Denk je eens in hoe de situatie is als er geen verandering komt. Je blijft verbandjes plakken. En vervolgens raakt iedereen gefrustreerd dat die ook weer niet werken. Je kunt brandjes blijven blussen maar daarmee komt er geen wezenlijke verbetering. Niet voor jou, niet voor de bewoners en niet voor de medewerkers.

Denk je dat er echt iets verandert als je doorgaat met wat je tot nu toe geprobeerd hebt? Dat er ineens een wonder gebeurt en dat de volgende pleister wel blijft zitten?

Er is iets anders nodig!

 • Je wilt nu én in de toekomst goede zorg blijven bieden.
 • Je wilt weten wat écht nodig is om de situatie te verbeteren.
 • Je verlangt naar overzicht en samenhang.
 • Je wilt graag dat er eens goed gekeken wordt wat nou echt de angel is.

Heb je er genoeg van om zo door te modderen?

Ben jij in staat om op een gestructureerde manier de onderliggende processen in kaart te brengen?

Heb je daar de tijd en energie voor?

En de deskundigheid?

Wil jij weten hoe ik dat eerder heb gedaan en wat je dat kan opleveren?

Maak dan direct een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

"Ik heb Monique ervaren als een zeer respectvolle, rust brengende en positieve coach. Ze geeft ruimte geeft voor zelfonderzoek en eigen ontdekkingen, maar vooral ook gerichte en adequate adviezen zodat ik mijn doelen goed kan bereiken.”"

Testimonials

“Ik voel mij krachtiger als kaderarts GR en heb van jou veel tools gekregen. Ik heb bij mezelf dus groei bemerkt en in de praktische zin heb ik daar ook invulling aan kunnen geven in bijeenkomsten met de behandeldienst. Ik durf mijn ruimte in te nemen en het lukt ook om van mijn leidinggevende tijd te krijgen om mijn overstijgende taken aandacht te geven.

Eva

“Ik voelde me vermoeid en gespannen worden door het werk en voelde me onmachtig om er iets aan te veranderen. Ik ben me bewust geworden om te vertrouwen op mijn "behandel kompas", weet wat ik echt belangrijk vind in mijn werk, en hoe ik wil werken en daarvoor durven te gaan staan. Hierdoor keuzes durven maken en realistische verwachtingen te hebben naar mezelf.

Anton

“Ik dacht altijd dat de werkdruk erbij hoorde, dat het aan mij lag en dat ik misschien niet goed genoeg was. Ben perfectionistisch en vind dat ik geen fouten mag maken. Was iedereen aan het ”pleasen” en wilde door iedereen goed en aardig gevonden worden. Liep er tegenaan dat ik nooit op tijd klaar was en thuis nog geregeld met werk bezig was. Hier moest verandering in komen om er niet aan onderdoor te gaan. Door de training is inzichtelijk geworden dat ik zeker niet de enige ben en wat ik zelf kan veranderen. Bv door direct te rapporteren kan ik zaken afsluiten waardoor ik beter kan focussen op volgende patiënt. Probeer vaker “nee” te zeggen en niet alles op me te nemen.

Ook bewuster geworden dat er veel tijd verloren gaat door kletspraatjes, klagen, zaken die niet belangrijk zijn. Tijd die beter benut kan worden met wat wel belangrijk is. Ik voel me wat ontspannener op het werk. Het blijft steeds een leerproces, ik ben er nog niet maar ben op de goede weg!!”

Anja

Ja ik wil meer weten over verandermanagement in de zorg.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

E-mail: monique@mo-factor.nl

Heems Weer 63
1151 EX Broek in Waterland

De Mo-Factor

KvK: 70407487
BTW nummer: NL002105368B32

Algemene voorwaarden

© 2020 - 2024 De Mo-Factor

Volg mij op