Stress

 

Ik heb het gevoel dat dat ik altijd net iets meer moet dan ik kan. De verhouding werk en prive is niet in balans. Ik Laat dingen liggen. Ik betaal rekeningen niet op tijd waardoor er boetes komen. Het is moeilijk om aan te pakken omdat ik nog een gezin heb om voor te zorgen. Ik vertel niet aan anderen dat het u allemaal te veel aan het worden is. Ik durf niet om hulp te vragen. Wat zou het heerlijk zijn om na mijn werk op de bank kunnen ploffen zonder tegen die berg afwas aan te kijken.

Herkent u zich hierin? Kijk dan verder bij werkwijze.

Werkwijze

Afhankelijk van uw doel of situatie kan een Professional Organizer u praktische hulp geven bij het wegwerken van chaos (ook als het gaat om een berg afwas).  Administratie met u afhandelen. Instanties bellen. Ik help u bij het hervinden van het overzicht en het maken van keuzes. Daar bestaan diverse methodieken voor. Na de organizing sessie merkt u dat uw leefomgeving er opgeruimder uitziet, een moeilijke klus is gedaan en u heeft rust in uw hoofd gekregen. 

Kijk bij  advies voor informatie over mijn dienstverlening.

 

Advies

Op basis van een intakegesprek krijgt u een offerte. Mijn uurtarief is 120 euro inclusief btw. Bij De Mo-Factor betaalt u altijd een all-in bedrag. U betaalt dus geen extra kosten voor de intake, geen reiskosten en geen parkeerkosten. Wanneer u veel ballen in de lucht moet houden, achterstanden heeft of moe bent is het verstandig om te kiezen voor een aantal sessies op regelmatige basis. U zult zien dat u deze investering met gemak terugverdient!

Wilt u meer tijd voor de leuke dingen in het leven? Zet dan de 1e stap!

Zet de 1e stap

Het vragen om hulp is een teken van kracht. Het kiezen van een organizer is slim want deze geeft u praktische hulp. Geen woorden maar daden! 

Bel mij op  06-81603416, stuur een what's app   of mail naar monique@mo-factor.nl

 

Het effect van de technieken zal u verbazen. Stuur nu dat bericht!

Plannen is de toekomst naar het heden halen. Zodat je er nu iets aan kunt doen.