Stress

 

We hebben een gemotiveerd team van behandelaren en willen graag revalidatie op hoog niveau bieden. Daarbij hebben we behoefte een kaderarts GRZ die ons ondersteunt met expertise en advies. Doordat we die niet kunnen vinden komen we als afdeling niet verder. We hebben een wisselende bedbezetting, soms lege bedden. Uit de benchmark komt naar voren dat onze verblijfsduur te lang is en dat andere organisaties effectiever werken. Wij willen niet steeds met ZZP-ers werken. We willen graag investeren in medewerkers die in de organisatie blijven.

Is dit een herkenbare situatie? Kijk dan verder bij werkwijze.

Werkwijze

Ik sta voor een duurzame oplossing. Als er geen specialist ouderengeneeskunde in de regio beschikbaar is dan kijken we of een physician assistant kunnen opleiden. Het heeft veel voordelen om de physician assistant te laten opleiden door een kaderarts GRZ. Zo weet je zeker dat deze medische behandelaar passende scholing heeft gekregen. Ik heb ervaring met samenwerken en delegeren naar de PA en heb ervaring in het opleiden van deze beroepsgroep. Het opleiden duurt ongeveer twee jaar. Terwijl we dit doen zetten we tegelijkertijd een innovatie in gang waarbij het gehele multidisciplinaire team, inclusief de zorgmedewerkers worden betrokken. Zo werken we gezamenlijk aan meer kennis van de regelgeving, financiële verantwoordelijkheid, het verkorten van de revalidatieduur en het beter inschatten van de revalidatieprognose.

Zou dit iets zijn voor jouw afdeling? Lees door bij  advies.

 

Advies

Dit traject is mijn absolute topaanbod. Ik ga 2 jaar met jullie aan de slag. Dat betekent dat ik zeker wil weten dat er voldoende commitment en ambitie is. En of er een basis is waarmee ik iemand kan opleiden tot physician assistant als dat nodig is. Ik neem samen met jou de tijd om dat helder te krijgen. 

Zet de eerste stap en vraag een persoonlijk gesprek aan!

Zet de 1e stap

In een persoonlijk gesprek verkennen we samen de situatie van jouw afdeling en kijken we of er een basis is om verder te gaan. Bel me voor een afspraak op  06-81603416.

 

 

Plannen is de toekomst naar het heden halen. Zodat je er nu iets aan kunt doen.