Stapels

 

Achterstand in opruimen of administratie is meestal ontstaan in een periode dat andere dingen je aandacht vroegen. En als die berg er eenmaal ligt wordt het steeds moeilijker om die weg te krijgen. In de zorg hebben we vaak te maken met onverwachte piekmomenten. Zieke patiënten, afwezigheid van collega's of spoedopnames. Je normale routine om alles onder controle te houden werkt dan niet voldoende en je laat dingen liggen. Maar een moment vinden om dat weer weg te werken is lastig. Je moet het probleem bij de basis aanpakken.

Lees bij werkwijze hoe.

Werkwijze

In een individueel begeleidingstraject gaan we samen kijken wat bij jou de knelpunten zijn. Waardoor word jij geleefd en welke strategieën kunnen je helpen om daar anders mee om te gaan. De coaching wordt ondersteund met een online leeromgeving waarin je praktische hulpmiddelen kunt downloaden. Je oefent in de praktijk met opdrachten die worden toegespitst op jouw persoonlijke leerdoelen.

Lees verder bij  advies voor informatie over mijn dienstverlening.

Advies

Na een kennismaking via ZOOM krijg je van mij een voorstel voor jouw begeleiding en een daarbij passende investeringofferte.

Zet nu jouw 1e stap en boek je call in!

Zet de 1e stap

Kom nu in actie:  06-81603416 of mail naar monique@mo-factor.nl

De sleutel tot succes is actie

Brian Tracy