Weten wat Moeiteloos Opruimen is? Dat kan!

Alleen vandaag nog: de speciale moederdageditie van het Moeiteloos Opruimen Programma. Voor de prijs van een bos bloemen geef jij je moeder een online training vol tips, trucs en oefeningen waarmee zij voortaan op een ontspannen manier het huis kan opruimen. Zodat jouw moeder de rest van haar leven meer tijd heeft voor zichzelf en voor de leuke dingen in het leven. Haar kinderen bijvoorbeeld! Hoe ziet die training er uit? Hieronder staat opdracht één van dag één van de cyclus: observeren. Zodat je alvast een indruk krijgt van deze simpele, gemakkelijk te leren en doeltreffende methode. Geef jouw moeder meer tijd voor de leuke dingen van het leven! Het beste moederdagcadeau ooit! Wacht niet langer:

 

 

Na betaling kom je automatisch terug op mijn website. Vul op die pagina het emailadres van je moeder in. Het programma start automatisch op maandag 14 mei 2018.

Dag één bestaat uit twee opdrachten. Alleen vandaag, omdat het vandaag Moederdag is kun je hier alvast opdracht 1 bekijken!

Opdracht 1:

Loop een rondje door je huiskamer en keuken. Kijk eens goed waar dingen liggen die jou hinderen. Heb je stapels waar je die niet wilt? Slingeren er spullen? Wat rommel is, is voor iedereen anders. Zoek de plekjes die jij graag zou willen veranderen. 

Fotografeer deze plekken. Je maakt deze foto's voor jezelf, als onderdeel van het bewust worden. En om je voortgang tijdens het Moeiteloos Opruimen-programma te kunnen vervolgen. Maak daarnaast een foto van de eettafel en het aanrechtblad (ook als je vindt dat deze netjes genoeg zijn). 


Als je wilt kun je de foto's opsturen naar monique@mo-factor.nl. Via what'sapp mag ook: 06-81603416. Ik kan je vorderingen volgen of meedenken als je een vraag hebt.