Online

Organiseren, we doen het allemaal. Thuis, op het werk, met ons gezin, als mantelzorger. De Mo-Factor geeft in korte artikelen bruikbare informatie, voorzien van tips om zelf mee aan de slag te gaan. Voor elk wat wils! Je vindt hier tevens een schat aan informatie over organiseren in de Geriatrische Revalidatie, ook weer aangevuld met praktische tips, checklists en voorbeelden die direct toepasbaar zijn. 

Een groot deel van deze waardevolle kennisbank wordt gratis aangeboden. Vragen en reacties zijn welkom. De Online omgeving is dynamisch van opzet. Er komt steeds nieuwe informatie bij. Ik laat mij inspireren door situaties die ik tegenkom bij mijn klanten en door vragen van mijn publiek. Wil jij iets weten en kun je het niet vinden? Stuur dan een mail naar monique@mo-factor.nl of stuur een bericht     .


Mo-Factor Online

Moederdageditie Moeiteloos Opruimen

VOOR DE ALLERLIEFSTE MOEDER, JOUW MOEDER! 

De speciale editie van het Moeiteloos Opruimen Programma is NU beschikbaar!

Gun jij je moeder een speciaal cadeau? 

Iets waar zij de rest van haar leven plezier van heeft. 
Wat haar leven een beetje gemakkelijker maakt.
Waardoor "Moet" verandert in "Moeiteloos". 
Ze voortaan elke dag geniet van een opgeruimd huis.
Elke dag en elke dag daarna.

Voor de prijs van een bosje bloemen geef jij je moeder een origineel en blijvend cadeau.

Een online serie van 7 dagen boordevol tips, trucs en oefeningen. Met de mogelijkheid tot vragen stellen en het krijgen van persoonlijk advies. Van een echte Professional Organizer!

Heus, dit programma is een buitenkans!!!

De verkoop start woensdag 9 mei om 12 uur en eindigt zondag 13 mei om 22 uur. 

Klik op onderstaande link en regel het meteen.

Voor alle kinderen in Nederland heb ik daarom een speciale moederdag editie gemaakt van het Moeiteloos Opruimen Programma. Een speciale editie die alleen vlak voor Moederdag te koop is. Een heel bijzonder cadeau! Voor de prijs van een bos bloemen geef jij je moeder een programma vol tips, trucs en oefeningen waarmee zij voortaan op een ontspannen manier het huis kan opruimen. Zodat jouw moeder de rest van haar leven meer tijd heeft voor zichzelf en voor de leuke dingen in het leven. Haar kinderen bijvoorbeeld!

In 10 minuten per dag een opgeruimd huis, dat kun jij haar geven! Voor slechts 12,50 euro geef jij haar een cadeau waar ze de rest van haar leven plezier van heeft! Een methode die simpel, gemakkelijk te leren en doeltreffend is. Geef jouw moeder meer tijd voor de leuke dingen van het leven! Het beste moederdagcadeau ooit! Wacht niet langer:

 

 

Na betaling kom je automatisch terug op mijn website. Vul op die pagina het emailadres van je moeder in. Het programma start automatisch op maandag 14 mei 2018.

Lees verder

Wat wil jij opruimen?

Veel mensen zien het bijhouden van hun huis als een noodzakelijk kwaad. Hoe dat komt? Ze weten niet hoe fijn het is om op te ruimen! 

Lees verder

Organizer Mo

Herken je deze zin van Brigitte Kaandorp? "Ik wil niemand bang maken hoor. Maar de spullen rukken op!"

Lees verder

Multidisciplinair Organiseren

Professional Organizing in de GRZ

De Geriatrische Revalidatiezorg professionaliseert. Dit vraagt van behandelaren dat zij zich ontwikkelen.  Zowel in hun eigen vakgebied, zoals bijvoorbeeld het gebruik van meetinstrumenten als op het gebied van organiseren. De Mo-Factor biedt hierin ondersteuning.

Lees verder

“U kunt naar huis.” “Ik dacht het niet.”

Omgaan met verschil van inzicht.

Elke behandelaar in de revalidatie heeft ze wel. Voorbeelden van patiënten die uitgerevalideerd waren en toch niet naar huis te krijgen waren. Sommige revalidatieafdelingen hebben zelfs een hoteltarief voor als de patiënt klaar is met revalideren en weigert naar huis te gaan. In het verleden kwam dit ook voor. Maar toen was er veel minder druk om zo snel mogelijk te ontslaan. En dus kreeg de patiënt dan nog wat extra tijd. Door de DBC-structuur wordt van de revalidatieteams een andere benadering gevraagd.

Lees verder

Artikelen opvragen

Klik op "lees verder" voor een overzicht van beschikbare artikelen.

Lees verder