Opruimen

 

U zou graag eens willen opruimen maar het lijkt net alsof er nooit tijd is. U weet misschien niet goed waar te beginnen of er komt altijd iets tussen. Gaat uw situatie binnenkort veranderen, bijvoorbeeld doordat er een kindje op komst is? Of wilt u thuis gaan werken? Heeft een van de kinderen een eigen kamer nodig en wilt u de zolder daarvoor gebruiken? Het zal u verbazen hoeveel u in een middag of dag voor elkaar kunt krijgen indien u deze klus met een organizer aanpakt.

Wilt u snel aan de slag met inrichten van de nieuwe ruimte? Lees dan verder bij werkwijze.

Werkwijze

Afhankelijk van de hoeveelheid spullen en de omvang van de ruimte ga ik 1 of meerdere keren met u aan de slag. Uw eigen opberggewoontes nemen wij als uitgangspunt. Wat werkte goed? Met mijn hulp gaat u bepalen of deze methode nog passend is en maakt u een keuze uit alternatieven die u worden aangereikt. U zult daadwerkelijk resultaat zien en uw spullen gemakkelijker kunnen pakken en opbergen.

Lees verder bij advies hoe u dat opgeruimde huis kunt krijgen.

Advies

Op basis van een intakegesprek krijgt u een offerte. Afhankelijk van uw situatie geef ik u advies om in een of meerdere sessies naar uw doel te werken. Mijn uurtarief is 100 euro inclusief btw. Bij De Mo-Factor betaalt u altijd een all-in bedrag. U betaalt dus geen extra kosten voor de intake, geen reiskosten en geen parkeerkosten.

Wilt u vast plannen maken voor de kinderkamer of werkkamer of kunnen dromen van een kast die makkelijk open en dicht kan? Zet dan de 1e stap!

Zet de 1e stap

Ook u kunt uw doel bereiken. U heeft de eerste stap al gezet door op zoek te gaan naar een professional organizer.  Stel niet uit wat u nu kunt doen.

Bel mij op  06-81603416, stuur een what's app   of mail naar monique@mo-factor.nl. Makkelijker kan haast niet.

Een reis van duizend mijlen begint met de 1e stap.

Lao Tzu