Waarom een weggever?

Gewoon omdat ik het leerzaam vind om op een andere manier met mijn vak bezig te zijn.

En omdat ik het jou graag makkelijk wil maken. Er is tegenwoordig zoveel informatie te vinden. Daardoor is het soms moeilijk om te bepalen wat relevant is. Op deze pagina staat een selectie van informatie die voor GRZ behandelaren interessant is. Want waarom zouden we allemaal het wiel uitvinden? Hiernaast vind je een overzicht van mijn downloadbare lesmateriaal. Neem vooral een kijkje en doe er je voordeel mee!

Waar vind ik de informatie over angst en depressie bij COPD?

De Mo-Factor heeft twee interessante video's gemaakt over psychische klachten bij COPD. In de eerste video wordt uitgelegd welke psychische problemen we bij COPD veel zien en waarom het belangrijk is om daar aandacht voor te hebben. De video is gratis. Klik op deze les om de video te bekijken.

Waar vind ik de informatie over zuurstof bij COPD?

Waar vind ik informatie over de triage in de GRZ?

De GRZ definitie en het triage document van Verenso moeten ons ondersteunen in het nemen van beslissingen. In de praktijk merk ik dat de GRZ definitie en het triage document van Verenso veel ruimte voor interpretatie open laten. De Mo-Factor heeft een hulpmiddel gemaakt om gestructureerd en gemakkelijk inzichtelijk te krijgen of de patiĆ«nt in aanmerking komt voor GRZ of ELV. Dit hulpmiddel laat in het onderwijs voor AIOS hele mooie resultaten zien. Je kunt het formulier hier gratis downloaden.

Hoe kan ik meedoen aan Moeiteloos Opruimen?

Het Moeiteloos Opruimen Programma kun je aanvragen door een mail te sturen naar:

monique@mo-factor.nl